Κατηγορίες

ΕΤΥΤ - SERVICE ONE

ΕΤΥΤ - SERVICE ONE

H ΕΤΥΤ Α.Ε.ιδρύθηκε το 2013 και δραστηριοποιείται στην  Ελληνική αγορά και ειδικότερα στην χονδρική πώληση ηλεκτρικών λευκών και μαύρων οικιακών συσκευών . Αντιπροσωπεύει  από τις πλέον κορυφαίες  και αναγνωρίσιμες μάρκες παγκοσμίως:  HISENSE, ΜΑRANTZ,  KEF.

Η Service One Α.Ε. έχει καθιερωθεί ως ο σημαντικότερoς πάροχος επισκευής και συντήρησης ηλεκτρικών και ηλεκτρονικών συσκευών στην Ελλάδα, παρέχοντας στους πελάτες της, πανελλαδική κάλυψη με 60 υπαλλήλους και 203 συνεργαζόμενα επισκευαστικά κέντρα.

Η ηγετική θέση της εταιρείας δεν αντικατοπτρίζεται μόνο από την εμπιστοσύνη των πελατών, την αναγνωρισιμότητα στο καταναλωτικό κοινό, το εκτενέστατο δίκτυο συνεργατών και την άριστη χρηματοοικονομική της θέση, αλλά και από την επιλογή των μεγαλύτερων παγκοσμίως κατασκευαστών οικιακών συσκευών να είναι ο αποκλειστικός εξουσιοδοτημένος συνεργάτης service των προϊόντων τους.

Συγκεκριμένα, εταιρείες όπως:

εμπιστεύονται την επισκευή των ηλεκτρικών τους συσκευών στη Service One, βασιζόμενες στην τεχνογνωσία, τη συνεχή εξέλιξη και την αξιοπιστία απέναντι στους πελάτες.
Η εταιρεία δραστηριοποιείται στο χώρο του service των οικιακών συσκευών για περισσότερα από 60 χρόνια, ενώ με τη σημερινή της μορφή και επωνυμία, ως ανώνυμη εταιρεία, λειτουργεί από το 2006.
Η Service One είναι μια ευέλικτη εταιρεία, που προσαρμόζεται έγκαιρα στις εκάστοτε τεχνολογικές εξελίξεις, στις ολοένα αυξανόμενες απαιτήσεις της αγοράς και στην ανάγκη των πελατών της για ποιοτικές και αξιόπιστες υπηρεσίες. Αυτό τεκμηριώνεται από το υλοποιημένο επενδυτικό σχέδιο της 

Δεν υπάρχουν προϊόντα σε αυτή την κατηγορία.

ΕΤΥΤ - SERVICE ONE